WINKELEN OP HOGE HAKKEN

WINKELEN OP HOGE HAKKEN

 

Ik las het in het de zaterdag-Parool die ik vaak ritueel lees onder het genot van een Nespresso (oprechte promo, overigens recycle ik ook de cupjes). De titel heeft wel stopping-power, moet ik zeggen. Naast de afbeelding in de krant. En de titel vraagt ook om uitleg. Wat blijkt: "de fysieke ervaring van het bewaren van je evenwicht maakt dat mensen tijdens het winkelen meer keuzen in overweging nemen en minder snel voor de duurste optie gaan". "Wie hoge hakken draagt, geeft dus gauw minder geld uit, aldus onderzoekers, die de relatie tussen tussen fysieke sensatie en besluitvorming onderzoeken".

Het is wel een erg leuk gegeven, maar nu vraag ik me als marketeer af wat we hiermee kunnen doen? Pantoffels bij de ingang? Ik sta open hier eens over te prakkiseren... Onder het genot van, inderdaad.

Leave a Comment