TIEN JAAR TRAINEN

TIEN JAAR TRAINEN

 

Van de dames van Lectric, omdat ik 10 jaar voor Lectric Internetopleidingen train. Dat kaartje raakte me omdat ik het enorm attent en lief vond. Maar ook om een andere reden bedacht ik me later. Hoe fijn is het om te merken dat mensen aan je denken en de moeite doen om waardering naar je te uiten. Dat voel ik toch minder bij een lading felicitaties via Facebook, ingegeven door je geboortedatum op je profielpagina. Een geschreven kaartje, met handgeschreven namen. Is het ouderwets van me of gewoon nog steeds het meest persoonlijke wat we met elkaar kunnen doen? Zat hem ook in het onverwachte vind ik. Veel organisaties weten niet meer hoe het is om buiten het mechanische te denken, het geautomatiseerde, het gestructureerde.

Maar mensen willen zich erkend voelen, geen nummer maar een persoon, geen database veld, maar een relatie. Daarom voelde ik me misschien wel zo; mijn emotie rationaliserend, achteraf. En geeft het me een extra voldaan gevoel 10 jaar aan Lectric verbonden te zijn geweest! Dank dames!

Leave a Comment