1 VOL JAAR DAYBREAKS!

1 VOL JAAR DAYBREAKS!

2013 is nu al een overweldigend jaar met voor ons veel persoonlijke en zakelijke gebeurtenissen. Allemaal met persoonlijke impact. Zakelijk allemaal in goede zin gelukkig, los van een paar bananenschillen die we niet zagen liggen. We hebben een sterk bureau neergezet: een duidelijk werkproces en een groep fijne opdrachtgevers om voor te werken.

Voor de mensen die het nog niet weten; we komen feitelijk voort uit het bureau Lemon scented tea. Daar was Jerry 2 jaar managing director en Esther 2 maanden operations director. Hier is de signatuur van Daybreak ook deels ontstaan: strategie-creatie-productie compact opererend en 'lean' werkend vanuit organisatieprincipes uit de journalistiek en software business.

Bij Lemon was het werk voor PNOzorg, HCC, de HvA, Tempo, de Kinderombudsman en SOS Kinderdorpen een leerervaring op het vlak van contentcreatie en -distributie. De eerste 3 genoemde staan ook op onze site toegelicht. Met name HCC was een mooie pilotklant voor een strakke manier van werken. Al die kennis passen we nu toe vanuit een nieuwe structuur als online agency. Waarbij het mooie eigenlijk is dat we nog lang niet uitgeleerd zijn. Maar elke dag een stukje beter worden.

Zo kunnen we merken de mogelijkheid bieden elke dag een betere verbinding met mensen te maken. Daar doen we het voor. Het geweldige is dat het niet uitmaakt wat voor merk je bent: van een frisdrank tot en met een onderwijsuitgever, ieder bedrijf heeft zijn eigen 'emotioneel contract' om structureel contact met mensen te maken.

Leave a Comment